Vīrietis nopērk ar Covid-19 slimnieka siekalas, lai inficētu priekšnieku

tautaruna.lv 21.februāris 2021, 16:11
 
imago images/Scanpix/LETA
Turcijā kāds autosalona darbinieks nopirka siekalas no personas, kas bija inficēta ar Covid-19, un ielēja tās tējā savam priekšniekam Ibrahimam Unverdi. Darbinieks mēģināja nogalināt autosalona īpašnieku, jo viņš nozaga viņam lielu naudas summu, ziņo 360tv.ru.

Unverdi iedeva savam padotajam vairāk nekā 30 000 dolāru par automašīnu. Tomēr nākamajā dienā darbinieks piezvanīja un teica, ka viņš darījumu nav veicis, bet ar naudu atmaksājis savu kredītu.

Pēc šī incidenta citi darbinieki autosalona īpašniekam pastāstīja, ka pirms tam tas pats darbinieks vēlējās viņu nogalināt.

Viņš nopirka siekalas no personas, kas inficēta ar koronavīrusu, par apmēram 50-70 ASV dolāru, un ielēja tās priekšnieka tējā. Unverdi gan nepieskārās dzērienam, tāpēc viņš neinficējās.

Salona darbinieks neapstājās. Viņš pa tālruni sāka draudēt Ibrahimam, ka viņu nošaus. Viņš nosūtīja ziņas, no kurām vienā bija teikts: “Es nevarēju tevi nogalināt ar vīrusu. Nākamreiz es tev šaušu galvā."

Autosalona īpašnieks vērsās policijā, darbinieks tika aizturēts. Viņam tika izvirzītas apsūdzības slepkavības mēģinājumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas