FOTO: Pansionātā 100 gadus vecai sievietei sarīko labāko dzimšanas dienu mūžā

tautaruna.lv 21.februāris 2021, 18:16
 
SWNS/Scanpix/LETA
Vecā kundze Liliana Grīnveja jau daudzus gadus dzīvo pansionātā Birmingemā (Lielbritānija). Nesen Lilianai apritēja 100 gadi, raksta "The Mirror".

Viņai nav neviena radinieka, tāpēc nebija neviena, kas viņu apsveiktu. Pansionāta darbinieki šādā dienā nevarēja vienkārši atstāt veco kundzi vienu, tāpēc viņi nolēma noorganizēt viņai ideālus svētkus.

Viņi publicēja Facebook ierakstu, kas ļoti vēlas, lai Liliana savā dzimšanas dienā saņemtu 100 apsveikuma kartītes.

Šis ieraksts nekavējoties kļuva populārs, un pēc kāda laika pansionātu vienkārši pārņēma dāvanas un pastkartes, ko sūtīja cilvēki no visas pasaules. Kopumā ļaudis Lilianai nosūtīja desmit tūkstošus pastkaršu un 500 dāvanas. Tās tika nosūtītas no Austrālijas, Dienvidamerikas, Singapūras, ASV, Vācijas un Ķīnas.

Tāpat pansionāta darbinieki organizēja sievietei svētku vakaru ar sarkano paklāju, našķiem un milzīgu kūku. Lilianai tika uzšūta jauna kleita viņas iecienītākajā purpura krāsā. Tā kā sievietei nav tuvinieku, pasākumā piedalījās pansionāta darbinieki, citi pansionāta iemītnieki un pieaicināta dziedātāja.

Liliana bija priecīga par svinībām. Neskatoties uz to, ka līdz vakara beigām sieviete bija ļoti nogurusi, viņas sejā visu laiku bija smaids.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:26

Jaunākās diskusijas