Roberto Meloni: Ir jāpieņem citu cilvēku atšķirības

tautaruna.lv 21.februāris 2021, 20:23
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķis un kulinārijas raidījuma vadītājs Roberto Meloni atzīst, ka mums ir jāpieņem, jāatbalsta un jāizbauda citu cilvēku īpašības un atšķirības.

Roberto savā sociālo mediju kontā Instagram ievietoja pavisam sirsnīgu fotogrāfiju.

Mūziķis rokās turēja hačupuri, kas pēc formas atgādināja Latvijas kontūru.

"Itālis Roberto no Sardīnijas, kurš dzīvo Latvijā jau pietiekami ilgu laiku lai sauktu šo zemi par audžumammu."

Šo fotogrāfiju Roberto komentēja visai plaši. Paužot, ka pasaule ir skaista, kurā mīt ļoti atšķirīgi cilvēki un mums šīs atšķirības ir jāpieņem un jāatbalsta.

"Šajā bildē ir tik perfekti aprakstīts cik skaista ir pasaule, kurā katrs no mums mīl, pieņem, atbalsta un izbauda pāreju cilvēku īpašības, atšķirības, garšas, krāsas, kulturas un zināšanas."

Iespējams, viņa komentāru var sasaukt ar iepriekš sociālajos medijos izskanējušo "vētru". Ceturtdien uzņēmēja, influencere Elīna Didrihsone asi izteicās par homoseksuāliem cilvēkiem, kas raisīja plašas diskusijas sociālo mediju lietotāju starpā. Citi centās jauno sievieti nopelt, aizskart, savukārt citi pauda, ka katram ir savs viedoklis.

Arī Roberto izteica savu viedokli par esošo situāciju. Viņš pauda, ka publiskiem cilvēkiem ir jādomā tas, ko viņi saka. "Tu nedrīksti pateikt visu, kas tev nāk prātā. Jādomā ar galvu, it īpaši, ja tev ir daudz sekotāju, jo katrs no mums ietekmē apkārtējo pasauli ar saviem izteikumiem."

Viņš atzina, ka mēs katrs esam atšķirīgs un mums ir jāpieņem citu cilvēku atšķirības.

Roberto Agostino Meloni ir itāļu dziedātājs, pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš dzīvo un darbojas Latvijā. Viņš divas reizes ir piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas