Dagmāra Legante brīvdienās devusies īpašā randiņā

tautaruna.lv 7.februāris 2021, 17:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV personība Dagmāra Legante sociālajā medijā Instagram dalījās ar jaunu pieredzi. Viņa izlēma ar meitu doties randiņā, savus dienas notikums Dagmāra atklāja saviem sekotājiem.

Viņa atzina, ka doties randiņā ar meitu ir nepieciešams. Šī bija pirmā reize, kad meita ar māti divatā devās kopā pretī piedzīvojumiem - randiņā.

Māte ar meitu dienu aizvadīja visai piepildīti, taču ļoti patīkami. Diena iesākās ar braucienu uz jūru.

"Braukt mašīnā un pļāpāt, tad klausoties mūziku paklusēt. Aizbraukt uz numuru pie jūras un tur apēst ceļmalas restorānā pirkto, līdz paņemto ēdienu."

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Pēc ierašanās naktsmītnē, viņas devās pastaigā gar jūras krastu. Lai gan laukā valdīja bargs sals un termometra stabiņš bija noslīdējis līdz -17 grādiem, tas abas dāmas neapturēja.

Pēc vēsās pastaigas Dagmāra ar meitu devās uz sarunāto naktsmītni un vakaru aizvadīja mierīgā gaisotnē, dzerot tēju un skatoties televizoru.

"Bet vakarā, kad palika pavisam tumšs, mēs iededzām telefona lukturi un devāmies pa tumsu uz jūru skatīties zvaigznes! To bija tik daudz! Visapkārt pilnīga tumsa."

Šo atpūtu māte ar meitu izbaudīja pilnībā. Rīts iesākās ar saullēkta vērošanu un pastaigu gar jūras krastu.

Pavadītais laiks bijis tik labs, ka dodoties mājas pārņēmušas skumjas, jo skaistās brīvdienas ir beigušās.

Dagmāra Legante ir dažādu televīzijas šovu dalīniece un pasākumu vadītāja. 2004. gadā viņa kļuva par televīzijas šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. 2019. gadā kopā ar Ketiju Šēnbergu vadījusi konkursu “Supernova 2019”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:35

Jaunākās diskusijas