Jaunā dziedātāja Patrisha dalās ar zīmīgu bērnības foto

tautaruna.lv 7.februāris 2021, 18:04
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
19 gadus vecā latviešu dziedātāja Patrisha (īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča) saviem sekotājiem vietnē Instagram publicējusi bērnības foto, kad viņa sevi saukusi par "Lil Patrisha".

2012. gadā tapušais foto ir zīmīgs - bildē iemūžināta Patrīcijas pirmā reize atrodoties ierakstu studijā pie mikrofona, lai iedziedātu savu balsi.

View this post on Instagram

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic)

Jau vēstīts, ka šajā mācību gadā Patrisha uzsāka studēt psiholoģiju. «Mani jau no mazotnes saistījusi medicīna - ja nebūtu kļuvusi par dziedātāju, iespējams, izvēlētos medmāsiņas vai vecmātes profesiju, tāpēc jau agrāk lūkojos Rīgas Stradiņa universitātes virzienā. Arī psiholoģija mani saista, esmu ļoti priecīga un apmierināta ar savu izvēli. Es gribēju studēt to, ko vēlos, nevis mācīties tikai [augstākās izglītības] papīra dēļ,» skaidro 19 gadus vecā meitene.

Dziedātāja Patrisha plašākai auditorijai debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības «Universal Music Group» paspārnē, kā arī saņemot «Zelta mikrofona 2019» balvu par labāko gada debiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas