Aculiecinieks Daugavā pamana pusaudzi, kas viens pats sēž laivā

tautaruna.lv 21.janvāris 2021, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Mediju rīcībā nonācis aculiecinieku video, kurā iemūžināts jaunietis kanoe laivā. Aptuveni 15 gadus vecais jaunietis krēslā viens pats esot airējis apkārt Lucavsalai, tuvumā neesot bijis treneris, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Notikušā aculiecinieks, baidoties no treneru atriebības, savu vārdu un seju nevēlas atklāt. Viņš norāda, ka šī nav pirmā reize, kad Lucavsalas apkārtnē var redzēt jauniešus, kurus nepavada treneris.

"Viņš paairēja mums garām. Nogriezās pa labi, zem tiltiņa, kur aizairēja projām. Mēs vēl kādas divas stundas makšķerējām, atpakaļ viņš neairēja. Loģiski spriežot, viņš airēja apkārt Lucavsalai. Šis nav vienīgais gadījums, arī pirms tam tādi ir bijuši. Iepriekšējā reizē bija divi airētāji. Ja divatā airē, tad vismaz viens otru var izvilkt ārā, bet nu… treneris nebija blakus. Arī laiva nebija blakus, arī krastā treneris nebija. Nevaru izskaidrot, kas tas ir," stāsta aculiecinieks.

Sporta skolas ”Rīdzene” direktore Zane Reine intervijā norāda, ka notikušajā nesaskata drošības prasību pārkāpumus.

Par notikušo informēts arī Izglītības kvalitātes valsts dienests, kā pārstāvji notikuma vietu neapsekoja. Paļaujoties uz direktores atbildes vēstulēm, tika pieņemts lēmums, ka pārkāpums nav konstatēts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas