Šīs ir 5 manipulējošākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 20.decembris 2020, 11:30
 
pexels.com
Šo zīmju pārstāvji zina, kā panākt savu un prot veikli manipulēt ar citiem, raksta "bonobology.com".

Skorpioniem piemīt izteiktas līdera īpašības, valdzinoša personība un spēja pievērst uzmanību detaļām. Taču viņi mēdz būt noslēpumaini un ir viegli padarāmi greizsirdīgi. Šo visu īpašību dēļ Skorpioni ir arī lieliski manipulētāji.

Vēzis ir ļoti jūtīgs un intuitīvs, taču, kad intuīcija pavēršas pret viņiem, Vēži mēdz izdomāt dažādas lietas. Ja viņiem kaut kas nepatīk, Vēži kļūst ļoti manipulatīvi, lai sevi pasargātu.

Dvīņi parasti ir ballīšu epicentrā un spēj būt ļoti uzmanīgi pret citiem. Taču Dvīņi ir arī ļoti neizlēmīgi. Lai saglabātu savu reputāciju, kā sabiedriskas personas, viņi mēdz radīt pārliecinātas personas iespaidu, lai izliktos, ka ir pārliecināti par saviem lēmumiem. Viņi nereti izmanto manipulēšanu, lai vainu noveltu uz citiem.

Zivis ir ļoti nesavtīgi cilvēki, taču cenšoties visiem palīdzēt, viņi sāk domāt arī par savu labumu, jo neviens nespēj būt pilnībā nesavtīgs. Nereti spēlējot "labo", Zivis var manipulēt ar citiem, lai gūtu labumu sev.

Arī Lauvas mīl manipulēt, jo ir kaislīgas un vēlas valdīt pār situāciju, taču tas nav iespējams bez manipulēšanas. Taču Lauvas ir arī ļoti patiesas un tiešas. Lauvas ir inteliģentas, tāpēc bieži pat netiks pamanīti viņu manipulēšanas veidi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:44

Jaunākās diskusijas