Kaimiņš skarbi kritizē masku noliedzējus: Ja nesargā sevi, citus apdraudēt nav tiesību

tautaruna.lv 20.decembris 2020, 9:52
 
Oksana Džadana/F64
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš sociālajā vietnē Facebook veltījis skarbu kritiku masku noliedzējiem.

Kaimiņš, kurš pats ir izslimojis Covid-19, ierakstā dalās ar savu personisko pieredzi, atklājot, ka slimība smagi skārusi arī viņa radinieku.

"Un šobrīd reanimācijā guļ, kāds mans radinieks, kuram jau divas nedēļas ir plaušu ventilators pieslēgts, viņš cīnās par palikšanu ar mums.. un nekas labs, maigi sakot, bez emocijām, tur neizskatās. Maskas obligāti visiem!" tiešs ir Kaimiņš.

"Esmu izslimojis Covid19, bet izrādās, ka nē. Arī antivielas man joprojām ir, bet izrādās, nu un. Tie kas šo vīrusu joprojām ignorē, noliedz vai cīnās pret- tie ir dumji un neizglītoti mūsu cilvēki. Jeb arī ļauni un atriebīgi personāži. Ja viņi nesargā sevi, tad citus apdraudēt viņiem nav nekādu tiesību, jo vienīgā viņu argumentācija ir pārliecība. Un vēlreiz- šobrīd visi ir VIENS! Savācamies lūdzu un mobilzējamies pret šo sērgu. Izdaram to. Man vairs nebūs nekādas tolerances pret šiem “masku noliedzējiem”," skarbi izsakās Kaimiņš.

Jau vēstīts, ka Latvijā turpina pieaugt slimnīcās ievietoto smagi slimo Covid-19 pacientu skaits, un pagājušajā diennaktī tas pirmo reizi pārsniedzis 50, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati.

Pagājušajā diennaktī Latvijā atklāti 870 Covid-19 gadījumi, bet 18 Covid-19 pacienti miruši, kas ir trešais augstākais līdz šim vienā dienā mirušo cilvēku skaits, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas