Dziedātāja Aija Vītoliņa atklāj detaļas par personisko dzīvi

tautaruna.lv 20.decembris 2020, 15:40
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Aija Vītoliņa, viesojoties STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", atklājusi detaļas par savu laulību.

Aija atklāj, ka ar topošo vīru, tetovēšanas salona īpašnieku iepazinusies mājas viesībās. "Mūs laikam iepazīstināja. Tā arī norunājām līdz šai dienai," detaļas atklāj Vītoliņa.

Aija arī dalās pirmajos iespaidos par vīru: "Foršs čalis. Spēcīgas simpātijas bija [...] Ļoti viegli, organiski [..]"

Bildinājumu Aija saņēmusi ceļojumā.

Dziedātāja pauž, ka kāzu diena bijusi laimīgākā dienas viņas mūžā. Kāzas notikušas pie jūras un Aija neslēpj, ka kāzās arī raudājusi.

Aija Vītoliņa ir latviešu dziedātāja.

Ceļu uz skatuvi Vītoliņa, torreiz ar saktuves vārdu Amber, sāka 2001.gadā ar dalību konkursā uz vietu meiteņu grupā Rimmel Rose, kopā ar Ladybird un Lily viņa tika izraudzīta grupas sastāvam, bet projekts gan netika realizēts.

Viņas muzikālajā darbībā ir daudz pavadīts laiks fona vokālistes statusā dažādiem Latvijā populāriem mūziķiem - Jānim Stībelim, Marijai Naumovai un citiem.

"Katram savs. Man tā ir mūzika. Kā bērnībā - droša vieta, kur paslēpties, pasapņot un pafantazēt. Vēlāk dungošana līdzi jaunatklātajām un iemīlētajām dziesmām. Tad man radās iespējas atklāt jaunu mūziku, iepazīstot lieliskus mūziķus un domubiedrus, caur darbu, hobiju un mīļāko vaļasprieku vienlaicīgi," savā mājaslapā par sevi raksta dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas