Tramps, pēc tikko izslimota Covid-19, sola visiem iedot "lielu, treknu skūpstu"

Anete Ošleja 13.oktobris 2020, 16:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
ASV prezidents Donalds Tramps ar pilnu sparu atgriezies uz politiskās skatuves un jau devies pirmajā priekšvēlēšanu kampaņas braucienā, kad pirms 11 dienām viņam un viņa sievai tika diagnosticēta saslimšana ar Covid-19, ziņo medijs BBC.

Šodien notiekošajā priekšvēlēšanu kampaņā Floridā, Tramps saviem atbalstītājiem, kuri bija sanākuši uz priekšvēlēšanu kampaņas pasākumu uzsauca, ka ir gatavs viņiem iedot “lielu, treknu skūpstu”, metot sejas masku sanākušo atbalstītāju pūlī, tādējādi parādot, ka nav, no kā baidīties.

“Viņi saka, ka es esmu imūns - es jūtos tik varens. Es iešu tur un skūpstīšu visus. Es skūpstīšu vīriešus un sievietes. Es tev došu lielu, treknu skūpstu,” tā Tramps komentēja pret sevi vērstos jautājumus par ātro atveseļošanos.

Sestdien Donalda Trampa personīgais ārsts medijos pauda, ka prezidents vairs nevar pārnest infekciju citiem un ir droši uzturēties viņa tuvumā. Uz kampaņas pasākumu bija ieradušies vairāki tūkstoši atbalstītāju, kuri atzina, ka nejūtas, apdraudēti Trampa tuvumā. Viņi apbrīno un lepojas ar prezidentu, kurš tik ātri ir atveseļojies un jūtas labi.

Kā jau ziņots, tad 2. oktobrī Donalda Trampa padomniecei Hopai Hiksai tika konstatēta saslimšana ar Covid-19. Pēc neilga brīža noskaidrojās, ka arī pats prezidents un viņa sieva ir inficējušies ar vīrusu. 3. novembrī ASV norisināsies prezidenta vēlēšanas.

Pašlaik notiek aktīva priekšvēlēšanu kampaņu aģitācija starp amata kandidātiem - Donaldu Trampu un Džo Baidenu. Aptauju rezultāti liecina, ka abu pretinieku izredzes ir līdzīgas. Sabiedrisko aptauju rezultātos Baidenam ir tikai 10 punktu pārsvars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas