Zināms, kas saņems nogalinātā Rebenoka bagātības

tautaruna.lv 13.oktobris 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Izludināta nogalinātā jurista Pāvela Rebenoka mantojuma ziņa, un pie notāra aicināti pieteikties visi mantinieki un iespējamie kreditori. Tikmēr Rebenoka kolēģis Mārtiņš Krieķis atklāj, ka Rebenoks nebija sastādījis testamentu, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kas saņems nosistā advokāta bagātību" izdevumā "Privātā Dzīve".
Krieķis sacīja, ka Pāvels nebija gaidījis šādu uzbrukumu un to, ka mūžībā būs jādodas 40 gadu vecumā. Tāpēc arī testaments nav ticis sastādīts.

'Visu, kas piederēja Pāvelam, mantos viņa vecāki un viņa brālis," pauda Krieķis.

Viņš atklāja, ka māja Langstiņos, kur notika slepkavība, iegādāta komercdarbbības laikā, tāpēc šis īpašums un četri motocikli un vēl kādi īpašumi, kas iegādāti komercdarbības laikā, turpmāk visdrīzāk būšot Sia Verdoff īpašums.

Tā kā šis uzņēmums uz pusēm piederēja Pāvelam Rebenokam un viņa draugam Ingum Baladinam, tad attiecīgi mantiniekiem varētu arī turpmāk solidāri piederēt puse no šiem kustamajiem un nekustamajiem īpašumiem, bet otra puse - Ingum Baladinam, skaidroja Krieķis.

Jau iepriekš vēstījām, ka pēc advokāta Pāvela Rebenoka slepkavības joprojām ir vairākas versijas par notikušā iemesliem. Viena no tām ir saistībā ar uzņēmumu "Olainfarm," kurā Rebenokam bija nozīmīga loma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas