Elejas pagastā traģiski gājis bojā jauns puisis; meklē aculieciniekus

tautaruna.lv 13.oktobris 2020, 13:10
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirmdien, 12. oktobrī, ap plkst. 6.00 Elejas pagastā, smagajam transportam un vieglajai automašīnai frontāli saduroties, gāja bojā gados jauns vīrietis. Policija meklē aculieciniekus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kravas automašīnas “Volvo” šoferis bija sveiks un vesels. Viņš steidzīgi uzmeklēja mobilo telefonu un izsauca ātro palīdzību. Pēc vairākām minūtēm pie grāvja piebrauca ārsti. Tur, apgāzies uz jumta, bija redzams ”Volkswagen”, kura 21 gadu vecais šoferis joprojām atradās salonā.

Jaunietis bija iesprostots un cietis, bet mediķiem bija grūti tikt viņam klāt. Pēc brīža ieradās ugunsdzēsēji un ar hidrauliskajiem instrumentiem izzāģēja šoferi no sadragātās automašīnas.

Mediķi jaunajam vīrietim vairs nevarēja palīdzēt, un viņš mira notikuma vietā. Vera nebija gatava ieraudzīt jaunā šofera mirstīgās atliekas un jūtas emocionāli traumēta.

Jelgavas policijas iecirknī stāsta, ka grūti izprast, kāpēc notikusi sadursme, jo ceļa posms ir viegli pārredzams. Iespējams, kāds no šoferiem aizmiga pie stūres, vai arī automašīnām priekšā izskrēja apjucis meža zvērs.

Kriminālprocesa ietvaros ir nozīmētas ekspertīzes un detaļas tiks noskaidrotas - apgalvo likumsargi, tomēr būtu noderīgi iegūt papildu informāciju.

Informāciju var sniegt, zvanot pa tālruni: 63004202, 63004200 vai 110.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas