Absurds! Tukumā vīrietis pēc atgriešanās Latvijā neievēro karantīnu un ar bērnu dodas uz picēriju

Viktorija Gabrjuna 18.marts 2020, 10:41
 
Ilustratīvs attēls / Lauris Vīksne/F64
Bezatbildība var maksāt dārgi, īpaši brīdī, kad valstī izsludināta ārkārtas situācija. Kāds pensionārs, tikko atgriezies no ārvalstīm, izvēlējās neievērot vīrusa karantīnas noteikumus un devās pastaigā ar savu dēlu un mazbērnu. Šis solis piespieda policiju doties bērna meklējumos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kāda satraukta Tukuma iedzīvotāja steidza zvanīt policijai bailēs par sava bērna drošību un veselību. Sieviete atskārta, ka viņas 11 gadus vecā atvase nav tur, kur jābūt, un lūdza likumsargu palīdzību bērnu nogādāt mājās.

Saņemta ziņa, ka viņas vīrs devies ārā kopā ar bērnu un vecotēvu, kurš tikai pirms četrām dienām atgriezies no Norvēģijas.

Ņemot vērā, ka Norvēģija joprojām ir vīrusa izplatības draudu zonā, bērna vectēvam vajadzēja palikt mājās un izolēties no sabiedrības divas nedēļas. Arī atvases tēvam vajadzēja saprast, ka ciešā kontaktā ar potenciāli sasirgušo pensionāru nevienam atrasties nevajadzētu.

Noskaidrots, ka visi devušies uz kādu Jūrmalas picēriju, taču likumsargi sazinājās ar Jūrmalas kolēģiem, kuri norādīja, ka jāievēro drošības pasākumi. Vēlāk bērns atgriezies mājās sveiks un vesels.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas