Iedzīvotāji saņem apziņošanas SMS saistībā ar izsludināto ārkārtējo situāciju

Lelde Veinberga 13.marts 2020, 18:50
 
Pixabay
Jau vēstīts, ka saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni ierobežojošu pasākumu, ceturtdien pēc valdības ārkārtas sēdes paziņoja amatpersonas. Piektdienas vakarā iedzīvotāji saņēmuši īsziņas par izsludināto situāciju.

Īsziņas saturs vēsta, ka Latvijā sakarā ar "Covid-19" vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija un iedzīvotāji aicināti sekot līdz informācijai sabiedriskajos medijos un Veselība ministrijas lapā.

Ekrānuzņēmums

Cilvēki sociālajos tīklos pauduši gandarījumu, ka šādi tiek apziņoti iedzīvotāji.

Jau ziņots, ka Latvijā konstatēts vēl viens inficēšanās ar Covid-19 vīrusu gadījums, tādējādi kopumā valstī reģistrēti 18 inficēti iedzīvotāji, piektdien žurnālistiem paziņoja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

Perevoščikovs norādīja, ka pēdējais pacients inficējies Francijā, kur pēdējās dienās arvien vēršas plašumā inficēšanās ar Covid-19 un kuru Latvija iekļāvusi to valstu sarakstā, kurp iedzīvotāji aicināti nedoties.

Kopumā piektdien konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi, viens no kuriem fiksēts no rīta, savukārt otrs - vakarā. SPKC pārstāvis informēja, ka notiek minētās personas kontaktpersonu apzināšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas