VIDEO: Robertam 13 gadu vecumā atklāja audzēju galvā; viņš cīnās un tic

tautaruna.lv 21.decembris 2019, 16:44
 
Ekrānšāviņš no video
Sešpadsmit gadus vecā Roberta Aseriņa sapnis nav mainījies, un puisis ir apņēmības pilns nākotnē savu dzīvi saistīt ar basketbolu un nepadoties cīņā ar smadzeņu audzēju. Ir pateicīgs visiem, kas viņam palīdzēja atlabt un pirms pusotra gada “Labestības dienā” ziedoja naudu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
2016. gada septembra beigās 13 gadus vecajam Robertam atklāja galvā plašu ļaundabīgu audzēju 4. stadijā. Sekoja operācija, ķīmijterapija, staru terapija, tad atkal ķīmijterapija, rehabilitācija.

Visa ārstēšanās kursa laikā Roberts ne mirkli nepadevās. Smagā slimība viņu norūdīja, un puisis ātri ir pieaudzis savā domāšanā. Dzīvi vērtē līdz un pēc slimības. Tagad esot pavisam cits cilvēks. Roberts ir kristietis, tic, ka ir un būs vesels, un paļaujas uz Dievu. Kopā ar ģimeni bijuši Izraēlā vietās, kur staigājis un cietis Jēzus, lūguši par Roberta veselību.

Mēs lūdzām, un kopā ar mums lūdza daudzi cilvēki, stāsta Roberta mamma Kristīne. Ir pateicīga Dievam, ka dēlam nav nepieciešama atkārtota operācija, ka viņš var būt kopā ar ģimeni. Patiecas visiem, kas labdarības akcijā ziedojuši naudu, lai viņas dēls dzīvotu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas