Linda Mūrniece nepatīkami pārsteigta par notikušo pie veikala Rīgā

Viktorija Gabrjuna 21.decembris 2019, 12:06
 
facebook.com
Bijusī ministre un tagadējā viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece dalījusies ar ierakstu Facebook, kurā aparaksta, viņasprāt, nepieņemamu situāciju pie veikalā Rīgā, Bruņinieku ielā.
Linda apraksta situāciju, kad veikalā netika ielaists suns. Viņa gan piebilst, ka pašai suņa nav ( ir divi kaķi un papagailis), taču zina, ko nozīmē suns cilvēkam, kura ģimenes loceklis viņš ir.

"Šovakar pēc darba ieskrēju vietējā piemājas Mego Bruņinieku ielā. Parasti tur eju tikai tad, kad viss slikti, jo tā padomju laiku gaisotne nomāc... Tagad arī sapratu, ka vairs tur neiešu pat tad, kad krīze. Mērošu ceļu dažus simtus metrus tālāk.

Pie durvīm uz celīšiem sēdēja jauka meitene, kopā ar savu bērniņu un suņuku. Meitene mēģināja abus apskaut un nelaist tālāk veikalā. Tikmēr rindā atpazinu viņas vīru, kurš steidzās samaksāt, lai tiktu pie savējiem.

Kāpēc meitene sēdēja uz celīšiem pie durvīm, apskāvusi savējos? Vēlāk noskaidrojās, ka tieši šajā veikalā iepriekš aizlieguši ievest kucēnu, liekot visiem sēdēt ārpusē. Šodien vēss, ienākuši siltumiņā tēti gaidīt, pie ieejas saspiedušies arī sēdēja un gaidīja, kad ātri tiks prom. Tomēr vērīgais MEGO apsargs pamanīja, ka pie ieejas KĀDS slēpjas.

Kad pajautāju apsargam, vai tas labi audzinātais kucēns kā traucē, viņš atbildēja, ka uzlīme esot uz durvīm - ar suņiem nerādīties. Teicu - noplēsiet to uzlīmi... Apsargs pazuda. Jo tā tiešām nav viņa atbildība. Viņš dara tikai to, ko MEGO vadība liek. Droši vien - ja pārkāps uzlīmes noteikumus, viņu atlaidīs...

Tikmēr suns izskatījās sapratis savu "vainu", pieglaudās man, kad gāju laukā pa durvīm. Pateicu viņam, ka ir labs un skaists suns. Un labi audzināts, kādus pie mums vienmēr pieņem. Jo - JĀ - es vadu restorānu. Kur suņi vienmēr ir laipni aicināti. Un uzlīme uz mūsu durvīm liecina par to, ka mēs gaidām savus mazos draugus," raksta Mūrniece.

Tikmēr komentāros cilvēki dalās ar dažādiem viedokļiem. Piemēram, kāds raksta, ka šāds aizliegums diemžēl ir daudzās sabiedriskās vietās Latvijā.

"No vienas puses, es saprotu šādu zīmi, es negribētu sastapties savās piemājas bodēs pie plauktiem ar piemājas ķepaiņiem, kuri ir dažāda rakstura, lieluma un ar dažādu audzināšanu/neaudzināšanu. No otras puses, es dziļi esmu PAR ķepaiņiem ikdienā ar mums (esmu bijusi 10 gadus saimniece un labākais draugs sunim, kuram dzīvība pavisam nesen izdzisa - vasarā....). Savā rajonā es vairāk būtu laimīga, ja veikalā ietu suņi, nevis rajona dzērāji," teikts kādā komentārā.

Jau iepriekš Mūrniece bijusi ļoti atklāta par sevi un apkārtējiem savos ierakstos sociālajos tīklos. Nesen Linda dalījās ar emocionālu atklāsmi, kurā norādīja, ka viņai ir tikai divi vismīļākie cilvēki.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas