"Nabaga kasieres!" Pircējs par notiekošo veikalā Mežciemā

tautaruna.lv 21.decembris 2019, 12:41
 
F64
Kāds vīrietis portālā "sudzibas.lv" raksta, ka pircēju dēļ pārdevējām darbs veikalā Mego, kas atrodas Mežciemā, ir teju vai neizturams.

Vīrietis raksta, ka viņa ir ļoti žēl kasieres, kas strādā minētajā veikalā.

"Sievietes strādā nereāli smagi, it īpaši psihoemocionāli. Pensionāri un citi pircēji pārsvarā esot ļoti bezkaunīgi. Dēļ viņiem veikalā vienmēr veidojas nereāli garas rindas. Katrs (it īpaši pensionārs) jautā kasierēm, cik kas maksā, pārbauda čekus, neatejot no kases, lien iekšā, kad kasiere apkalpo citu klientu. Drausmas! Liels lūgums uzbūvēt pensionāriem un citiem vājprātīgiem atsevišķu veikalu, lai viņi netraucētu normāliem cilvēkiem! Nabagas kasieres sēž aukstumā un pelna algu pat mazāku nekā šitie pensionāri, kuri piekasās pie katra sīkuma un bļauj uz kasierēm. Viena vakar pensionāre nopirkusi veselus ratiņus ar pārtiku. Pēc tam, kad pienācis brīdis samaksāt, viņa ir teikusi, ka naudas nav un viņai esot maza pensija, varbūt kāds no blakus stāvošajiem varēs viņai apmaksāt kaut-ko, jo viņa internetā esot to redzējusi... Tas bija trindec, vairs nav ko teikt!" raksta veikala apmeklētājs.

Tikmēr komentāros tiek norādīts, ka ne tikai Mego veikalā, bet arī citos Latvijas lielveikalos pārdevējiem diemžēl nākas saskarties ar tādu attieksmi no pircēju puses.

"Ne tikai Mego veikala kasieres saskaras ar šo. Arī RIMI, Maxima un citu veikalu kasieri regulāri saskaras ar nekaunīgiem, nelaipniem un vienkārši idiotiem - klientiem. Piekrītu, ka pensionāri tiešām mēdz būt nekaunīgi un viņu dēļ nereti tiek pazaudēts liels laiks, stāvot veikalu rindās. Dēļ šī fakta vienmēr izmantoju pašapkalpošanās kases vai arī skenēju pats preci, kas man burtiski prasa aptuveni 30 sekundes, lai samaksātu par pirkumu un jau ietu prom (jo nekas vairs nav jāliek ārā no groza, visu pa taisno liec maisā)," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pircēji ik pa laikam sūdzas par dažādiem atgadījumiem Latvijas lielveikalos. Piemēram, pirms kāda laika tika vēstīts, ka pēc iepirkšanās lielveikalā sievietei pamatīgi tiek sabojāti 8.marta svētki.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas