Latvijas šovu zvaigznei interesantā veidā izdevies atmest smēķēšanu

tautaruna.lv 21.decembris 2019, 15:11
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
”Lauku sētas” zvaigzne Violeta Stepanova jau gandrīz gadu atteikusies no alkoholiskajiem dzērieniem, un šī atteikšanās fantastiski ietekmējusi viņas izskatu un naudas maciņu. Nesen zvaigzne izlēmusi atmest smēķēšanu, ar ko aizrāvusies 13 gadus, raksta "skaties.lv".
Kā atklāj Violeta, atmest viņa mēģinājusi tikai vienu reizi, kad pašai bijis 17. ”Atmetu uz divām nedēļām, bet tad dzimšanas dienas ballīte, alkohols un, protams, smēķēšana.

Un vairs nekad nemēģināju atmest,” tā Violeta.

Tagad viņa atmetusi interesantā veidā - vienā dienā sev pasakot, ka vienkārši paņems garo pauzi no smēķēšanas.

Pauze ieilgusi uz nu jau četriem mēnešiem, un zvaigznei roka vairs nemaz nestiepjas pēc ļuļķa.

”Es vienkārši paņēmu “garo pauzi”, ceru, ka viņa man būs ļoti ilga. Iepazinos ar cilvēku, kas iedeva man stimulu, jo viss, kas notiek, notiek tikai uz labu.

Protams, palīdzēja arī atteikšanās no alkohola. Es vienmēr domāju, kāpēc nedzeroši cilvēki pīpē, nesapratu jēgu. Jēga pīpēt, ja tu nedzer?” jautā ”Lauku sētas” varone.

Vēl viņa piebilst: "Ko es pamainīju, es sāku dzert kafiju, pirms tam es nedzēru kafiju. Un vēl - ja jūs domājat, ka visi tie palīglīdzekļi - košļenes, plāksteri, tabakas un citi līdzekļi palīdzēs jums atmest pīpēšanu, tad teikšu tā - ne sūda viņi nepalīdz. Tā ir tikai šī biznesa sponsorēšana.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas