Nomira cita pēc citas! Sieviete brīdina par bīstamu pirkumu veikalā Liepājā

tautaruna.lv 1.aprīlis 2019, 9:22
 
F64
Kāda sieviete sūdzas, ka Depo veikalā Liepājā tiek pārdota nekvalitatīva prece, proti, akvārija zivis, kuras viņa nopirka veikalā, nomira cita pēc citas.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka, pateicoties pirkumam, viņas akvārijs ir palicis pavisam tukšs.

"Divas nedēļas atpakaļ iegādājos Liepājas Depo akvārija zivis (septiņus barbusus un divas skalārijas) aptuveni par 20 eiro. Runa nav par naudu. Pēc nedēļas nomira skalārijas un katru dienu turpināja mirt citas akvārija zivis. Sami, kas bija akvārijā dzīvojuši vairāk nekā piecus gadus, arī nomira. Sams, kas bija dzeltens, palika spilgti sarkans un nomira. Lielais 35 cm. Sams ir palicis pēdējais, bet nekustīgs un ar sarkanu strīpu uzvēdera. Rīt būs beigts!

Pateicoties šim jaukajam pirkumam, mans akvārijs ir palicis pavisam tukšs! Kādu laiku atpakaļ šāds pats stāsts bija kādai sievietei Rīgā, kas arī depo bija iegādājusies zivtiņas. Jautājums! Vai kāds nes atbildību par preci ko tirgojat? Cīnīties ar depo nevaru, jo nav saglabāts čeks! Esiet uzmanīgi, pērkot zivis!" raksta pircēja.

Tikmēr komentāros pircējai iesaka iegādātos mazu akvāriju karantīnas gadījumiem.

"Jebkurš akvāriju entuziasts tev pastāstīs par vajadzību pēc mazā karantīnas akvārija. Jo īpaši Depo zivju pircējiem," teikts komentārā.

Jāatgādina, ka iepriekš tika vēstīts par kādu nopirktu augu, kura dēļ gāja bojā zivis akvārijā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas