Saldus iedzīvotājs brīdina par aizdomīgu auto ar Norvēģijas numurzīmi

tautaruna.lv 1.aprīlis 2019, 18:20
 
Pixabay
Māris ar sociālā tīkla Facebook palīdzību vēlas brīdināt citus Saldus novada Druvas ciema iedzīvotājus par aizdomīga auto ar Norvēģijas numurzīmi. To vada šoferītis, kurš apbraukā vietējās mājas.
"Pa Druvu šodien lēnām braukā un visas mājas pēta melns "Volkswagen Sharan", ar Norvēģijas numuriem. Iekšā sēž divi “mellie” uzvalkos. Piestāj pie mājām, taurē, skatās vai kāds ir mājās. Ja kāds ierauga, vajadzētu “pajautāt” kas šiem šeit meklējams... Atbilde visiem, kas nezina faktisko situāciju. Biju pastaigā ar kājām un pa gabalu to redzēju un dzirdēju, ja būtu ar auto, tad noķertu un “pajautātu”," stāsta Māris.

Facebook/ekrānšāviņš

Facebook/ekrānšāviņš

Kāda sieviete apliecina, ka šī auto šoferītis tika manīts arī trīs nedēļas iepriekš. Ieraudzījis pie mājas cilvēkus, ātri vien devās prom. Vēl kāda dāma norāda, ka šādi dežūrējam manījusi arī Pērnavas čigānus. Viņa iesaka līdzcilvēkiem uzmanīties, jo viņi apzog mājokļus un garāžas agrās rīta stundas, ap trijiem līdz četriem rītā, kad mājinieki vēl saldi guļ.

Pērn vēstījām par nelāgu atgadījumu Ventspils pusē, kad garnadži bija pamanījušies apzagt sirmgalvjus, kuri tobrīd atradās dzīvoklī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas