Tenku portāls: Porziņģis cietušo meiteni esot sitis un apspļaudījis

Portāls nra.lv 1.aprīlis 2019, 17:20
 
ekrānšāviņš
Kā jau ziņots, tad latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis tiek apsūdzēts izvarošanā, kamēr sportista advokāts it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā. Tenku portāls TMZ šonedēļ ir publiskojis atsauci uz cietušās meienes sniegtajiem komentāriem policijai. Portāls norāda, ka basketbolists pret dāmu esot izturējies visnotaļ brutāli, bijis varmācīgs, sitis un apsaukājis.

TMZ vēsta, ka K. Porziņģis cietušo esot iegrūdis gultā, viņai vairākas reizes iesitis pa seju, spļāvis, saucis par "kuci" un "verdzeni". K. Porziņģis esot pārtraucis savas darbības, kad sieviete sāka pretoties un cīnīties pretī.
Sieviete par notikušo ziņojusi vien vairāk nekā gadu vēlāk, jo Kristaps neesot samaksājis iepriekš atrunāto naudas summu par klusēšanut.i., 60 tūkstošus eiro.

Kā informē laikraksts "The New York Post", Porziņģis pēc liktenīgās pagājušā gada 7.februāra Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis savu kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas