Britu mūzikas balvas pasniegšanas ceremonija zaudējusi gandrīz miljonu skatītāju

Portāls nra.lv 6.marts, 16:30
 
Unsplash
Nedēļas nogalē notikusī "BRIT Awards 2024" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija sasniegusi zemākos televīzijas skatīšanās rādītājus šova pastāvēšanas vēsturē.

Pasākums tika pārraidīts tiešraidē kanālos ITV1 un ITVX Apvienotajā Karalistē, un tā maksimumā to skatīja trīs miljoni skatītāju, kas ir gandrīz par miljonu mazāk nekā pagājušajā gadā (3,9 milj.). Skaitļi ir ņemti no vienas nakts reitingiem, un tajos nav iekļauti skatītāji, kuri skatīsies pārraidi atkārtojumā.

Ikgadējā ceremonija sestdien notika Londonas "O2" koncertzālē, un tās laikā ar priekšnesumiem uz skatuves kāpa Harijs Stails, "Lizzo" un "Wet Leg", savukārt dziedātāja un dziesmu autore "RAYE" ierakstīja savu vārdu mūzikas vēsturē, saņemot rekordlielu balvu skaitu.

Ceremonijas gongs viņai par godu tika skandēts sešas reizes, tostarp kategorijās "Gada mākslinieks", "Gada albums" ("My 21st Century Blues") un "Gada dziesma" ("Escapism").

Pirms "RAYE" neviens mākslinieks nebija ieguvis vairāk par četrām BRIT balvām viena gada laikā. Iepriekšējie rekordisti Adele, Harijs Stailzs un grupa "Blur" bija paveikuši šo varoņdarbu četras reizes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas