"Es negribu kurināt naidu, bet..." Reinikam sirds ir pilna

tautaruna.lv 6.marts, 4:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Lauris Reiniks neslēpj sarūgtinājumu, ka sociālajos tīklos bez pamata tiek nopeltas ļoti labas lietas.

Mikroblogošanas vietnes "X" kontā Lauris Reiniks raksta: "Es negribu kurināt naidu, bet tiklīdz kā TikTok ir kādi tiešām forši un Latviju slavinoši video, komentāros sabirst te dzīvojošie apšaubītāji, ieņirdzēji un ciniķi. Un ne jau latviešu valodā runājošie...Nesaprotu, ko cilvēki tā mokās..Tak visas durvis vaļā uz "labāku" dzīvi RU"

Komentētāji ir vienisprātis: "Viņiem skauž, ka mums ir savas valsts un piederības sajūta savai zemei, bet viņi faktiski ieklīdeņi teritorijā ar "magazin, bazar, apteka", turklāt sākuši apjēgt, ka krievu kārtības un valodas te nebūs."

"Tas jau kopš sevi atceros ir novērojams. T.i., jau kopš pirms interneta laikiem. Taču mani vairāk pārsteidz tas, cik daudzi latvieši vien tagad atskārš visu šo. Ko jūs darījāt visu šo laiku? Dejojāt savā burbulī un aizvērāt acis un ausis?"

"Radies iespaids, ka vidējais TikTok lietotājs no Latvijas arī ir tāds ''viss ir slikti'', vatņiciski noskaņots bidlo, diemžēl. Dažas reizes biju iegājis palasīt komentārus zem dažiem TikTok video un sajūta reāli bija it kā būtu atkritumu konteinerī iegāzies. Nepatīkama vide."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas