"Nebūs zāļu, nebūs arī manis"; Linda lūdz palīdzību, lai spētu sagaidīt ārstēšanos Vācijā

tautaruna.lv 30.septembris 2019, 23:31
 
Facebook
Jauna sieviete lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai spētu sagaidīt nokļūšanu slimnīcā Vācijā. Linda Silai jāgaida mēnesis, taču trūkst naudas zāļu nodrošināšanai, lai viņa spētu līdz tam nodzīvot.

"Mīļie ļaudis, ar mani šobrīd notiek izmisums un prieks vienlaikus, prieks iespējams , ka drīzumā +/- mēneša izdosies doties uz Vācijas slimniīcu, bet sliktā, ka ziedot.lv neapmaksā man šobrīd vairs zāles, bet to +/- mēnesi ko man jāgaida nepieciešamās zāles, bet ja man nebūs zāļu, tad nēbus arī manis, bet tā laime ko gaidu jau 3 gadus ļoti mokoši tikt ārstēties un mazinat tas mokas es vienkārši nesagaidīšu, to laimi, bet nav zāles, nav arī manis.

Rakstot raudu jo ĻOTI, ĻOTI gribu dzīvot, bet man maz cerību, ka izdosies savākt līdzekļus. Esmu izmisumā nepieciešami vairāk nekā 350€ , ĻOTI lūdzu Jūs, ja ir kaut mazākā iespēja lūdzu ziedojiet! LV31HABA0551024758515, LINDA SILA" lūdz sieviete.

Jau iepriekš esam ziņojuši par Lindas veselības problēmām, kuras izraisīja satiksmes negadījums, kurš noticis pirms 18 gadiem Vērgales pusē. Tolaik tikai 16 gadus jaunā Linda Sila bija vienīgā, kas guva ļoti smagas traumas, kuru sekas izjūt vēl šodien.

Pēc nelaimes Linda 19 dienas pavadīja reanimācijā, pēc tam 3 mēnešus gulēja, nevarot pakustēties, jo labā iegurņa kauli bija sadragāti drumslās. Linda ir pārcietusi 11 operācijas, mācījusies no jauna staigāt, panākusi, ka viņa ir pirmā, kurai Baltijā veikta muguras smadzeņu stimulatora implantācija. Neskatoties uz sāpēm un grūtībām, Linda pabeidza mācības, pārsteidza visus, strādājot par pārdevēju, 2008. gadā ar sēdvolejbola komandu piedalījās paraolimpiskajās spēlēs Pekinā.

Šobrīd Lindai ir 33 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas