Palīdzi un ziedo drēbes bērniņiem džungļos

tautaruna.lv 29.novembris 2018, 19:34
 
Pixabay
Facebook lietotājs Gunars dalījies ar pavisam sirsnīgu ierakstu, viņš stāsta, ka novembra beigās dosies uz džungļiem un vēlas tur dzīvojošajiem indiāņu bērniņiem aizvest drēbītes.
"Koferī ir vēl vieta. Padod talāk! 30. novembrī es bliežu atkal uz džungļiem un gribu aizvest bērniem drēbītes. Džungļos ir lielas ģimenes, un aktuāli ir krekliņi, apenītes, kleitiņas, zeķītes, šortiņi, vasaras apaviņi - īsāk sakot, vasaras drēbes," raksta Gunars.

Gunars norāda, ka, ja tev vai taviem draugiem aizķērušās vairs nevajadzīgas vasaras drēbes, kas paredzētas divus līdz 10 gadus veciem bērniem, tad droši raksti viņam, lai viņš drēbītes varētu nogādāt indiāņu bērniem.

Vairāki ieraksta komentētāji neskopojas ar palīdzību un apliecina, ka varēs līdzēt, un daži pat drēbītes jau ir atdevuši. Kāda sieviete min, ka par dāsno palīdzību pretī vēlētos saņemt kādu bērnu zīmējumu.

Pats Gunars atsaucīgajiem cilvēkiem raksta: "Paldies mīļie par atsaucību. Drēbītes šodien iespējams ievest divās vietās. 1. Matīsa iela 52a( sadzīves tehnikas veikals) lidz 20:00. 2. Ernesta Birznieka-Upīša iela 22 (https://www.facebook.com/pg/aleponija/about/?ref=page_internal) no 17:00 - 23:00."

Vari arī sazināties ar vīrieti, izmantojot numuru 25606372.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:54

Jaunākās diskusijas