Skandāls! Latvijā pazīstams horeogrāfs, iespējams, pavedinājis bērnus

tautaruna.lv 29.novembris 2018, 12:10
 
F64
Latvijā pazīstams horeogrāfs Edgars Tabors, kas, tostarp strādā ar vairākiem deju kolektīviem Ogrē, tiek apsūdzēts par nepilngadīgas personas pavedināšanu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Šis stāsts nonāca policijas un sabiedrības redzeslokā, jo Ogrē dzīvojošais, nepilngadīgais jaunietis saņēma viņam nepieņemamu piedāvājumu, par kuru izstāstīja savai mātei.

Par attiecīgo saraksti un piedāvājumu jaunieša māte uzzina, kad par to pastāsta pats dēls pēc tam, kad persona, kura ar viņu komunicē telefona sarakstē, sāk izteikties, ka zina, kur jaunietis apmeklē deju nodarbības.

Lasāms, ka persona jaunietim par atļauju sniegt viņam orālo seksu sākotnēji piedāvā 50 eiro, vēlāk naudas summa sasniedz 200 eiro. Sarakste apliecina, ka puisim ir sūtītas arī fotogrāfijas. Dažās no tām redzami kaili vīrieša dzimumorgāni.

Kā vēlāk atklāsies, jaunietis vīrieti pazīst. Par to viņš pārliecinās tad, kad policijas operatīvā eksperimenta laikā dodas uz tikšanos ar personu. Kā stāsta puiša māte, sākotnēji nolikta viena tikšanās vieta, tad puisim rakstīts, ka jādodas uz kādu namu.

”Man dēls iet tautas deju kolektīvā ”Pīlādzītis”, un viņš arī tika uzaicināts dejot, uzaicināja šis cilvēks, viņa tautas deju kolektīvā ”Ogre”, uz kuru dēls iet un tādēļ viņu pazīst. Tad, kad dēls atnāca uz mašīnu, viņš teica: “Mammu, es kad viņu ieraudzīju, man kļuva slikti, jo tas ir mans deju skolotājs. Viņu sauc Edgars Tabors,” pauda puiša māte.

Pieminētais vīrietis daudzus gadus strādā ar tautas deju ansambli ”Ogre”, kura mēģinājumi notiek Ogres kultūras centrā, pasniedzējs ir saņēmis atzinības un pateicības par savu darbu. Kā stāsta jaunieša māte, ne vien attiecīgajā deju kolektīvā, bet arī citos, kuros viņš strādā ar bērniem jauniešiem.

Valsts policijas Ogres iecirknis no komentāriem atsakās. Likumsargu pārstāve Gita Gžibovska vien paskaidro, ka kriminālprocess uzsākts nekavējoties pēc krimināllikuma 166. panta trešās daļas.

Izdodas noskaidrot paša pasniedzēja tālruņa numuru. Viņš atbild, ka neko komentēt nevar, ka informācija par faktu ir pārsteigums.

Tad vīrietis sarunu pārtrauc. Tātad, šobrīd krimināllieta ir ierosināta un jāgaida, kāda patiesība atklāsies tās gaitā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas