Šķiršanās bija tikai sākums! Petrosjans un Stepaņenko sāk dalīt mantu

tautaruna.lv 29.novembris 2018, 18:33
 
TASS / Scanpix
Lai arī Krievijas humoristi Jevgēņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko beidzot šķīruši savu laulību, tas esot bijis tikai sākums, ziņo Piektais kanāls.

Medijiem par situāciju pastāstījis Petrosjana advokāts Sergejs Žorins.

''Kāds viņu ir pārliecinājis, ka tiesa Petrosjanam atņems visu un atdos viņai. Un Stepaņenko tam svēti tic un cer, ka tā arī būs, tomēr, par laimi, viņai tā nesanāk,'' sacīja advokāts.

''Viņa vēlas iegūt lielāko daļu nekustamo īpašumu un pilnīgi visu kustamo īpašumu. Tostarp, visus naudas līdzekļus, visas kulturālās vērtslietas, kā ikonas, gleznas un tā tālāk,'' atklāj Žorins.

Advokāts uzsver, ka nepārtraukti cenšas visu atrisināt mierīgā ceļā, lai bešā nepaliek neviens, tomēr Stepaņenko kategoriski tam iebilstot.

Abu tuvs draugs, teātra režisors Aleksandrs Levenbuks, uzskata, ka visa bagātība viņiem radusies tikai un vienīgi pateicoties Petrosjana neatlaidīgajam darbam.

''Pienācis laiks dalīties un pēkšņi uz pusēm. Kādā sakarā? Viņu individuālie stāvokļi un darbs bija principiāli dažādi. Petrosjans strādāja vienmēr, pilnīgi vienmēr. Nav skaidrs, kad viņš atpūtās. Stepaņenko tikai strādāja teātri,'' stāsta Levenbuks. ''Tas ir kā salīdzināt zemi ar debesīm.''

Kā zināms, nesen oficiāli tika šķirta humoristu vairākus gadu desmitus ilgusī laulība.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas