Brālis lūdz līdzcilvēku palīdzību - bez vēsts pazudis fotogrāfs Andris Liģeris

tautaruna.lv 22.novembris 2018, 13:19
 
Facebook
Palīgā saucienu sociālajos tīklos publicējis bez vēsts pazudušā fotogrāfa Andra Liģera brālis Juris. Andris pazudis jau otro dienu.

"Kopš 20. novembra plkst.14.00 pazudis mans brālis Andris Liģeris. Pēdējo reizi Andris redzēts izejam no darba Āgenskalna tirgus rajonā. Mugurā melns mētelis, sarkanas bikses, brūni zābaki. Līdzi nebija ne dokumentu, ne maka, ne telefona," raksta pazudušā brālis Juris.

Ja kādam ir zināma informācija par Andra atrašanās vietu, lūgums zvanīt uz telefona numuru 29967672 vai rakstīt Jurim Liģerim Facebook. "Jebkura sīkākā informācija var būt noderīga, tādēļ lūdzu atsaucību," raksta brālis.

Internetā atrodami avoti, kuros teikts, ka Andris aizraujas ar foto mākslu un ir fotogrāfs.

"Ļoti patīk fotografēt cilvēkus. Kad sāku fotografēt 2008. gadā pabeidzot A. Tipša vadītos foto kursus, nezināju ka fotogrāfija mani aizraus ar visām četrām. Kopš šī brīža ceļoju, esmu iepazinies ar visdažādākajiem cilvēkiem, noklausījies dzīvesstāstus un pieredzi, ieskatījies cilvēkam dvēselē. Man personīgi vislielāko gandarījumu sniedz sajūta, ka esmu redzējis cilvēku bez bruņām, ar savu enerģiju iedvesmojot un kameru notverot to brīdi, kad saprotu tieši tagad es redzu to īsto, no sirds skaisto, atvērto cilvēku. Neslēpšu ka esmu iluzionists - spēju radīt šķietamo, vēlamo, skaisto tur kur varbūt pēc būtības tā nav, tomēr esmu sev nosolījies skatīties ar sirdi un to ņemot vērā, manis radītā ilūzija materializējas, kaut uz to brīdi - zinu ka esmu radījis to skaisto, to brīnumu, dievišķo ko meklēju," par sevi teicis Andris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas