Kāds pāris no Latvijas kāzās uzdāvināto naudu ziedo svešiem cilvēkiem

tautaruna.lv 1.oktobris 2018, 16:15
 
Organizācija "Palīdzēsim viens otram" atklājusi, ka pie tās vērsies kāds nesen precējies pāris ar neparastu vēlmi.

Kā raksta organizācijas pārstāvis Edijs Pipars, pie viņa vērsās kāds pāris, kas kāzu dāvanās saņemto naudu vēlas novirzīt organizācijas mērķiem.

"Šodien mani uzrunāja jaunais pāris, kurš kāzās dāvināto naudiņu vēlas novirzīt mūsu organizācijai. Tas tiešām ir cēli un skaisti un iedvesmos citus cilvēkus darīt labu - jebkādā veidā. Kopējā summa sastāda 1100 euro," raksta organizācijas pārstāvis.


Savukārt jaunais pāris raksta: ”Ideja kāzu viesu dāvināto naudiņu noziedot labdarībai mums ienāca prātā jau sen. Pirmkārt, iedvesmoja labi draugi, kas savu kāzu naudiņu bija ziedojuši dzīvnieku patversmei, otrkārt, paši vienmēr cenšamies pēc savām iespējām palīdzēt citiem, itsevišķi bērniem vai bezpalīdzīgiem cilvēkiem, kas nonākuši nelaimē. Mēs ar vīru nolēmām, ka kāzu ceļojumā doties varēsim vienmēr, bet varbūt tieši šie līdzekļi spēs glābt kādu nelaimē nonākušu cilvēku, kam palīdzība nepieciešama steidzami. Tādēļ, paldies, visiem mūsu kāzu visiem, kas palīdzēja realizēt mūsu lēmumu un no sirds ceram, ka šī naudiņa spēs palīdzēt, kā arī rosinās citos cilvēkos līdzcietību un ticību labajam! "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas