Māte automašīnā aizmirst zīdaini; noticis ļaunākais

tautaruna.lv 1.oktobris 2018, 17:30
 
SCANPIX
Lai gan Latvijā lielais karstums jau kādu brīdi kā beidzies, tikmēr citviet pasaulē cilvēkiem joprojām iespēja baudīt vasarīgi siltos laikapstākļus. Tiesa, kāda māmiņa ASV aizmirsusi, cik bīstami šādos apstākļos vienus pašus automašīnā ir atstāt zīdaiņus.

Piektdienas pēcpusdienā Floridā, ASV, kādā degvielas stacijā 29 gadus veca māte konstatēja, ka viņas automašīnas sēdeklī kopš rīta atrodas aptuveni gadus vecā meita, kuru viņa no rīta aizmirsusi aizvest uz bērnudārzu.

Meitenīti mašīnā aizmirsusi viņas māte, kura plkst.8:30 no rīta devusies uz darbu.

Ierodoties notikuma vietā, glābšanas dienesti konstatējuši meitenes nāvi. Kā izrādās, tad meitenīti mašīnā aizmirsusi viņas māte, kura plkst.8:30 no rīta devusies uz darbu, bet par bērnu atcerējusies vien pēcpusdienā, kad ar auto devusies iegādāties pusdienas.

"The Mirror" vēsta, ka dienā, kad mazulīte aizmirsta automašīna, gaisa temperatūra ārā bijusi aptuveni +34.5 grādi. Meitenes māte pēc notikušā arestēta.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka šī gada maijā noticis līdzīgs atgādījums. Arī toreiz mašīnā aizmirsts gadu vecs bērns, kurš brīdī, kad atrasts, jau bijis miris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:28

Jaunākās diskusijas