Jauno "iPhone" viedtālruņu īpašnieki sūdzas par nedienām ar tālruni

tautaruna.lv, Rita Lazda 1.oktobris 2018, 22:45
 
EPA/ SCANPIX
2018.gada septembrī kompānija "Apple" prezentēja jaunākos viedtālruņus, kurus pavisam drīz steidza iegādāties pircēji daudzās pasaules valstīs. Kamēr kompānija spītīgi klusē par problēmām, kas, iespējams, konstatētas jaunajiem "iPhone", tikmēr interneta lietotāji par tām pastāstījuši sīkāk.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka sociālajos tīklos atrodamajos ierakstos jauno "iPhone XS" un "iPhone XS Max" īpašnieki sūdzējušies, ka telefoniem ir problēmas ar uzlādi.

Daži norāda, ka tiek pārtraukta uzlāde tad, ja telefons kādu brīdi nav lietots.

Daži norāda, ka tiek pārtraukta uzlāde tad, ja telefons kādu brīdi nav lietots, citi pamanījuši, ka baterijas uzlādes process notiek vien tad, kad telefons ir "pamodies."

Video blogeris Luiss Hilzentegers, kuram ir 12 miljoni sekotāju, uzņēmis video, kurā demonstrē jauno viedtālruņu lietotāju aprakstītās problēmas. Sestdien publicētā video viņš testējis deviņus jaunākos "iPhone" modeļus, kuriem uzlāde veikta ar orģinālo "Apple" kompānijas lādētāju. Kamēr 2017.gada "iPhone X" viedtālrunis uzlādējies bez problēmām, septembrī prezentētie modeļi patiešām saskārušies ar problēmām. Lielākā daļa uzlādējušies vien tad, kad to ekrāns bijis aktīvs, savukārt vēl viens tālrunis vispār nav lādējies.

Tiesa, šāda problēma netiek novērota, ja uzlādei tiek izmantots bezvadu lādētājs. Kompānija "Apple" pagaidām nekādus komentārus nav sniegusi.

Jau vēstīts, ka "iPhone XS" un "iPhone XS Max" ir pirms gada klajā laisto "Apple" viedtālruņu flagmaņu atjaunotās versijas. Jaunajiem telefoniem ir 5,8 un 6,5 collu ekrāni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:36

Jaunākās diskusijas