Puisim, kurš cieta traģiskajā avārijā Amatas novadā, nepieciešama palīdzība

Portāls nra.lv 5.janvāris 2018, 9:10
 
Valsts policija
Kā iepriekš ziņots, ka 3.janvārī pulksten 16:47 Amatas novadā, Drabešu pagastā, autoceļa Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža (Veclaicene) 83. kilometrā, 1985.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Hyundai», veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā transportlīdzeklis iebrauca pretējā braukšanas joslā, kurā izraisīja sadursmi ar pretim braucošo smago automašīnu «Man» sakabē ar piekabi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja līdzbraucēja - 1947.gadā dzimusi sieviete. Ar smagiem miesas bojājumiem tuvākajā ārstniecības iestādē nogādāts 1996.gadā dzimis pasažieris, taču transportlīdzekļu vadītāju dzīvībai briesmas nedraud.

Sociālajā tīklā "facebook" lūdz zieot asinis cietušā puiša veselības glābšanai.

"Daudzi jau noteikti ir dzirdējuši, ka mūsu draugs ir nonācis nelaimē. Vakar braucot uz mājām viņš iekļūva avārijā un pašlaik atrodas Gaiļezera slimnīcā smagā stāvoklī.

Viņam ir nepieciešamas asinis un šoreiz derēs jebkādas, tāpēc visi kuri ir spējīgi, lūdzu noziedojiet un norādiet saņēmēja vārdu - Ilvars Sirmacis, Gaiļezera slimnīca. Asinis var noziedot tuvākajos asins donoru centros," raksta Nauris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas