Jurčiku Raganu vaino Rīgas "Dinamo" neveiksmēs; spēlēs ar masku neielaiž

Portāls nra.lv 5.janvāris 2018, 12:30
 
Gints Jankovskis
Ar portālu nra.lv sazinājās Gints Jankovskis, kurš priekšā stādijās kā "Dinamo Rīga" fanu kluba biedrs un fotogrāfs/video operators. Hokeja fans pauda sašutumu, ka līdzjutējiem pazīstamo atraktīvo Jurčiku Raganu kluba vadība lūgusi vairs neizmantot raganas masku, jo tā nesot nelaimi.

"Sezonas sākuma daļā Jurčiks jau tika saukts uz pārrunām un ierosināja mainīt tēlu no negatīvā folkloras tēla raganas uz kaut ko pozitīvāku, pēc garām diskusijām un atgādināšanas, ka Jurčiks Ragana jau vairāk nekā 10 gadus atbalsta sportu Latvijā tieši raganas veidolā tika atrasts kompromiss un sezona turpinājās gan Dinamo Rīga, gan Jurčikam.

Sezonai turpinoties, pienākot 2017. gada noslēgumam, ap Ziemassvētku laiku Jurčiks Ragana saņēma zvanu no Dinamo Rīga puses ar informāciju, ka no nākamā gada spēlēm raganas tēls ir jānoņem, jo komandai jāgatavojas 11.sezonai un viņš tai nesot lielu neveiksmi. Aicināja domāt par citu tēlu briedi vai kādu Lāčplēsi, kas simbolizētu cīnītājus...

Gints Jankovskis

Šoks, neizpratne par notiekošo, bet pienākot 4. janvāra spēlei, tiešām Jurčiks Ragana bez maskas, apsargi informēti, ka aizliegts Jurčiku ielaists kostīmā Arēnā Rīga... Absurds, vainīgo meklēšana, jo vairāk nav kur?" neizpratnē Gints.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas