VIDEO. "Jājautā vienai Sarkandaugavā esošai iestādei: kāpēc viņu laiž ārā?"; ļaudis nikni, ka aizturētā putiniste tiek aizgādāta mājās

tautaruna.lv 22.marts, 10:15
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Svētdien, tā saukto Krievijas vēlēšanu laikā tika aizturēta plaši pazīstamā Putina atbalstītāja Jeļena Kreile. Pēc aizturēšanas putiniste sazinājās ar Krievijas TV un intervijā apgalvoja, ka viņa ar policijas mašīnu tika aizvesta līdz mājām.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē ""X": "Jeļenu Kreili vairs pat neved uz īslaicīgās aizturēšanas izolatoru, kur jau vismaz 5x ir bijusi. Tā vietā ved mājās un pēc tam viņa sazinās ar teroristu valsti un sniedz tiem intervijas cik Latvijā slikti pret viņu izturas. Viss kārtībā ar tiesu varu Latvijā"

Komentētājiem ir versijas un ass nosodījums: "Šeit gan ļoti iespējams ir jājautā vienai Sarkandaugavā esošai iestādei, kāpēc viņu laiž ārā. Šeit iespējams nav runa par policijas, bet gan dakteru klientu"

Autors: "Iespējams tāpēc, ka tieši neapdraud ne savu, ne citu dzīvību. Piespiedu ārstēšana slēgta tipa iestādē ir iespējama ar tiesas lēmumu."

"Deinstuticionalizācija. ES projekts par 80 mio. Realizētājs Labklājības ministrija. Te ir sekas. Ne tik viņa, daudzi trakie ir uz brīvām kājām, tikai par to nav populāri runāt. Dakteri nav vainīgi, ka kārtība tāda."

"Man šķiet ka šeit nav nekādu psihisko problēmu, bet gan prasts krievu nihilisms un bravūra, to lepnā manierē izrādot!"

"Izskatās vesela un pat pietiekami gudra, lai sadarbotos ar teroristvalsti un gan jau ne par velti."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas