Krāpnieku atmaskotājs nonācis "iestāžu" redzeslokā; tiek vainots iespējamā krāpniecības shēmu organizēšanā

tautaruna.lv 22.marts, 7:00
 
pixabay.com
Nepatīkamus brīžus nākas piedzīvot vienam no Latvijā zinošākajiem cilvēkiem jautājumos, kas saistās ar jaunāko tehnoloģiju izmantošanu krāpniecībā. Elvisu Strazdiņu pamatoti var uzskatīt par tehnoloģiju guru un krāpnieku atmaskotāju.

Par dažādām krāpniecības shēmām un tajās izmantotajām tehnoloģijām, Elviss Strazdiņš regulāri raksta mikroblogošanas vietnē "X" un stāsta savā "You Tube" kanālā. Vairākkārt viņš ir viesojies arī plašsaziņas līdzekļos. Tomēr katrai maizei ir sava garoza - tagad viņam uzmanību pievērsušas dažādas iestādes, kā arī viens otrs vārdā nenosaukts cilvēks viņu vaino iespējamā līdzdalībā krāpnieku shēmu organizēšanā.

Par šo faktu Elviss Strazdiņš raksta mikroblogošanas vietnē "X" un publicē fragmentu no kādas sarunas: "Pirms dažām dienām stāstīju jums, kā iestādes mani sauc aprunāties, draud ar krimināllietām un pat pašu sauc par krāpnieku. Te ir labs piemērs"

Komentētāji mierina Elvisu: "Pag, paskaties uz to otrādi - Tu esi kaut ko panācis. Labāk, ka visi ir skeptiski/pesimistiski un visur sagaida appisienu - tad ir gan lielāka varbūtība identificēt appisienu, gan lielāks prieks, ja beigās nav appisiena. Ļoti labi, onkuli vismaz neuzvilks krāpnieki."

"Elvis, sorry- esi Latvietis, nu tad ņem dalibu Latviešu galvenajā tradīcijā - ēst otru latvieti!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas