Ēriks Stendzenieks apšauba Kariņa teikto

tautaruna.lv 22.marts, 8:15
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Aizvadītajā nedēļā laikrakstā "Diena" tika publicēta bijušā premjera Krišjāņa Kariņa intervija, kurā viņš pauža: "Iemesls, kādēļ es pirms 22 gadiem ienācu politikā - lai valsti virzītu Ziemeļeiropas labklājības virzienā. Par iekšpolitikas aktualitātēm, gaidāmajām EP vēlēšanām un politiķu paaudzes maiņu "Jaunajā Vienotībā""

Mikroblogošanas vietnē "X" Ēriks Stendzenieks apstrīd Kariņa teikto: "Nekas tāds. Tu ienāci tādēļ, ka tevi pēc 6 mēnešu katastrofas izmeta no Kanādas-Latvijas SIA "Formula" kā totāli bezcerīgu vadītāja parodiju."

Komentētājs ironizē: "Vēlējos virzīt Ziemeļeiropas, bet sanāca Ziemeļkorejas virzienā."

Žurnāliste Elita Veidemane raksta: "Kariņš: "Iemesls, kādēļ es pirms 22 gadiem ienācu politikā - lai valsti virzītu Ziemeļeiropas labklājības virzienā." nu, kā, aizvirzījāt? Latvija atrodas pēdējās vietās gandrīz visos rādītājos. paldies jums par "virzīšanu"."

Arī citi komentētāji pauž sašutumu par bijušā premjera "sasniegumiem": "Vai jūsu izbīdītā prokrieviskā koalīcija, kura kampj kā uz badu un apkalpo krieviju, Šleseru un Lembergu, tiešām ir Ziemeļvalstu virziens?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas