Sabiedrība Ašeradenu pēc viņa paziņojuma "nomētā ar akmeņiem"

tautaruna.lv 22.marts, 12:30
 
Ilze Zvēra/MN
Saeima vakar noraidīja "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu iesniegto finanšu ministra, partijas "Vienotība" priekšsēdētāja Arvila Ašeradena (JV) demisijas pieprasījumu, ko AS virzīja pēc izskanējušajām aizdomām par aplokšņu algu maksāšanu partijā "Vienotība".

Pašlaik "Vienotība" sadarbojas ar pārbaudes institūcijās un norobežojas no aplokšņu algu maksāšanas, kas "Vienotībai" nav pieņemama, atzīmēja pats A. Ašeradens.

"Paldies deputātiem par uzticības apliecinājumu. Turpināšu strādāt pie mērķiem, ko uzstādīju šo amatu uzņemoties - Latvijas drošības veicināšanas, nodokļu politikas uzlabojumiem, ES fondu efektīvas investēšanas, VID reformas, uz rezultātu orientētas budžetēšanas ieviešanas," vietnē "X" raksta A. Ašeradens.

Sabiedrības komentāri pie šie ieraksta, maigi sakot, ir asi:

Balc: Sāc ar to, ka beidz vienreiz tik klaji dirst.

Austra: Pilnīga tukšmuldēšana. Ak, jā - vārna vārnai acīs neknābs, piedodiet, deputāts deputātam. Uzticības apliecinājumu varat uztaisīt tepat tviterī, tad redzēsim, vai jūs grib atcelt vai tomēr nē.

Artis: Goda vīrs būtu pats atkāpies! Bet nav jau ne "goda", ne "vīra"! Cerams ja EP vēlēšanas beidzot jūs novedīs politiskajā miskastē!

Roberts: Pretīgais sūda mugura, tev glābj tikai krimāla sodāmības likums, lai tauta izdarītu visu ko grib. Un tici man, ārpus tava ministra burbuļa, kad paskatās, tad tev tiktu lielākas zvērības,kad pat Hamas nobālētu un stūri kautrīgi stāvētu!

Māris: Āzis cītigi turpina tēlot dārznieku.

MS: Arvil, sēdieties, atzīme- neapmierinoši! Valdībai bija citi prioritārie mērķi, nu kā gan Jūs atkal “noravāt tūku”! Un prezidenta nospraustie valsts attīstības mērķi, izskatās, Jums ir “pie kājas”.

M1971: Melu detektoru kad iziesiet?

Mārtiņš: Rīcība parāda, kurš ir īsts vīrs un kurš tukšs muldētajs!

Vectēvs: Paprasi tautai uzticības balsojumu!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas