Vācijā nogalina jaunu ukraiņu meiteni un atņem viņai mazuli

tautaruna.lv 22.marts, 17:30
 
Rūta Kalmuka/F64
Uz Reinas upes dambja netālu no Hokenheimas pilsētas policija 7. martā atrada 27 gadus vecas ukrainietes līķi, kura dzīvoja bēgļu mājā. Viņas nāve bija vardarbīga. Turklāt pazuda sievietes jaundzimusī meita un māte. Tagad ir kļuvušas zināmas šī stāsta detaļas, vēsta "Bild".

Policija aizturējusi divus slepkavībā aizdomās turamos - 44 gadus vecu vīrieti un viņa 43 gadus veco sievu. Viņš ir vācietis, viņa ir no Krievijas. Bērns tika atrasts viņu mājās. Noslepkavotās 27 gadus vecās Margaritas māte vēl nav atrasta.

Tiek uzskatīts, ka pāris jau ilgāku laiku plānoja jaunās ukrainietes slepkavību un viņas jaundzimušās meitas nolaupīšanu. Par to ziņo "Bild", kura žurnālisti runāja ar policijas aizturētā pāra kaimiņiem.

"Pāris acīmredzot plānoja nogalināt ukrainieti, lai iegūtu bērnu," ​​teikts tabloīdā. Pēdējo nedēļu un mēnešu laikā pāris runāja ar kaimiņiem un kolēģiem par meitas "piedzimšanu". Vīrietis, kurš strādāja gaļas veikalā, pirms dažām dienām lepni paziņoja par sava bērna piedzimšanu. Tad viņš kolēģiem stāstīja, ka mazulis joprojām atrodas reanimācijā.

Kaimiņiene stāstīja, ka pārim jau ir trīs dēli un vīrietis viņai decembrī teicis, ka janvārī viņiem būs meitiņa, kas kaimiņieni pārsteidzis, jo sieva neizskatījās stāvoklī. "Taču es nebiju gaidījusi tādu noziegumu. Pāris vienmēr bija ļoti pieklājīgs un atstāja patīkamu iespaidu," stāsta šokētā sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas