Sieviete, apmeklējot atrakciju parku, gūst nopietnas ginekoloģiskas traumas

tautaruna.lv 8.oktobris 2023, 18:12
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
2019. gadā sieviete vārdā Emma Makginesa nolēma savu 30 dzimšanas dienu nosvinēt Disneja pasaulē Floridā. Diemžēl svinības pārvērtās baisā negadījumā, kad sieviete nolēma doties izbraucienā ar vienu no parka atrakcijām, vēsta "The Sun".

Emma, svinot savu dzimšanas dienu, nolēma doties uz "Humunga Kowabunga" atrakciju. Tas ir 65 metrus augsts ūdens slidkalniņš.

Šķietami nevainīgajā izpriecā sieviete guva vairākas nopietnas traumas.

Viņa atklāj, ka, veicot nobraucienu pa slidkalniņu, viņa lejā triekusies ar 64 km/h lielu ātrumu, kā rezultātā savainojās.

Emma par notikušo nolēmusi iesūdzēt tiesā Floridā esošo atrakciju parku. Viņa vēlas iegūt 40 000 britu mārciņu (46 141,24 eiro) lielu kompensāciju.

Kā tiek ziņots, tad ātrā nobrauciena un nepatīkamās piezemēšanās dēļ, sieviete piedzīvoja nopietnas traumas, kuras radīja viņas peldkostīms. Peldkostīma apakšējā daļa sāpīgi ierāvās starp viņas kājām. "Viņa piedzīvoja tūlītējas un stipras iekšējas sāpes, pieceļoties asinis sāka plūst pa viņas kājām," rakstīts dokumentā, kas iesniegts tiesai.

Pēc traumatiskā nobrauciena sieviete nekavējoties tika nogādāta slimnīcā, lai saņemtu medicīnisko palīdzību. Tomēr vietējās slimnīcas speciālisti nespēja tikt galā ar viņas traumām un sieviete tika nosūtīta uz citu medicīnisko iestādi, lai mediķi ārstētu ginekoloģiskās traumas. Iesniegtajā tiesas prasībā minēts, ka sieviete guva "smagus un neatgriezeniskus miesas bojājumus, tostarp smagus maksts plīsumus, iekšējo orgānu bojājumus".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas