Liene Kiviča: Ne visiem paveiksies

tautaruna.lv 8.oktobris 2023, 22:47
 
Dmitrijs Suļžics/F64
"Ja tu mīlēsi un rūpēsies par sevi, tev nebūs laika nicināt, kritizēt un noniecināt citus," savā "Instagram" raksta mūziķa Andra Kiviča sieva Liene.

NRA jau vēstīja, ka kopš 2023.gada sākuma kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Slavenības. Bez filtra" vairs nav vērojamas Kiviču pāra gaitas.

Toties tas neliedz publiski izteikties par dažādām tēmām savos privātajos sociālajos tīklos:

Paud mīlestību, nevis naidu! Tur sākas tava īstā dzīve - mīlestībā pret sevi pašu. Es aizdomājos, vērojot, kas notiek apkārt ar cilvēkiem. Neiecietība un vēlme citu aizskart. Meitene cietusī nelaimes gadījumā, padalās ar to, bet saņem nevis atbalstu, bet nosodījumu. Tas mani sāpina - labestības trūkums, ko gribētos vairāk. Gribētos, lai sieviete atbalsta sievieti. Mēs visi dzīvojam uz vienas planētas, tāpēc vairosim prieku un atbalstīsim cits citu, lai ir maksimāli forši.

Tāpat Kiviča pauž uzskatus ar vecumu:

Man vienmēr šķitis smieklīgi, kad kāds mēģina aizvainot otru ar aizrādījumu par vecumu. It kā tas būtu kāds netikums un cilvēka izvēle - novecot. Novecot nozīmē dzīvot, un, manuprāt, ne visiem paveiksies “dzīvot”. Daži jau 20 gados ir “veci”, daži ir jauni tieši pēc pusmūža. Dažiem jaunība ir vienīgā vērtība, bet tā ātri pāriet. Viss ir enerģijā un prātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas