Mūziķis Guntis Veits sašutis par piedzīvoto kafejnīcā Rīgā

tautaruna.lv 8.oktobris 2023, 9:31
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Grupas “Credo” mūziķis Guntis ar, kā pats saka, biznesa partneri tikās vienā no galvaspilsētas centrā esošajiem restorāniem. Brīdī, kad tika baudīta maltīte, mūziķis uz galvas sajūta slapjumu, vēsta "Bez Tabu".

Gan pie Gunta galdiņa esošais cilvēks, gan citi apmeklētāji sākuši smaidīt un smieties, izrādījies, ka uz mūziķa galvas piezemējies putna izkārnījums. Tas noslīdējis arī uz nesen iegādātās nepilnus 200 eiro dārgās jakas.

Restorāna oficiante piedāvājusi palīdzēt jaku notīrīt, taču pēc brīža atgriezusies ar jaku, paziņojot, ka tomēr nespēj traipu iztīrīt. Mūziķis lūdzis sazināties ar restorāna vadītāju, lai pārrunātu notikušo.

"Viņš teica, lai jaku atstāju. Viss esot apdrošināts, ka varēšot iztīrīt. Tā arī izdarīju, tomēr pēc nedaudz vairāk kā stundas saņēmu zvanu, ka varu braukt jakai pakaļ. Esot tomēr pārdomājuši un jaku netīrīšot. Sarunājām tikties klātienē, lai izrunātos.

Restorāna vadītājs paziņojis, ka tie neesot viņa putni, tādēļ neko vairāk neiesākšot. Uzskatu, ka tajā brīdī atrados restorāna teritorijā un viņiem būtu jāuzņemas atbildība par notikušo. Viņi iestājās pozā, ka vairs neko nedarīs, piedāvāja saukt policiju, lai es pēc tam pret viņiem vēršoties tiesā," stāsta Veits.
Dainis Domiņš, restorāna “Lidojošā varde” īpašnieks, skaidro:
"Par putniem uzņēmējs nenes nekādu atbildību. Tā nav civiltiesiska atbildība, tā būtu tad, ja, piemēram, viesmīlis klientam kaut ko uzlietu. Šajā gadījumā tas bija putns, pret to neviens nav pasargāts. Tā ir abpusēja atbildība. Mēs uzsaucām ēdienu, viņam vajadzētu iztīrīt jaku. Šis nav pirmais šāds gadījums, ne arī pēdējais. Līdz tik lielai ažiotāžai nekad nav aizgājis."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas