Rīdzinieki noraizējušies par bīstamu "spokunamu"

tautaruna.lv 22.maijs 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Pamests novārtā, noplucis un tā vien šķiet – turas kopā ar pēdējiem spēkiem, lai nesabruktu. Tāds izskatās Turgeņeva ielas spokunams pašā Lastādijas sirdī. Iedzīvotāji noraizējušies, vēsta "Bez Tabu".
Lai gan ēkas pamati pamatīgi izliekušies uz ielas pusi, gluži kā uzpampuši, to kopā satur vien zaļš tīkls, itkā cenšoties noslēpt gaužām nepievilcīgo namu. Uzrunātie iedzīvotāji vienprātīgi atzīst - tas nebūt nerotā apkārtni un būtu laiks savest graustu kārtībā.

Iebraucamā ceļa vārti ir vaļā un ap tiem rosās kāda dāma, kura stādās priekšā kā Jevgēņija. Viņa stāsta, ka, dzīvojot blakus mājā un tās īpašniekiem piederot arī nesimpātiskais grausts, tādēļ ļauts aizaugušo pagalmu izmantot automašīnu novietošanai. Viņa skaidro - ēku esot iecerēts atjaunot un sakopt, gluži tāpat, kā īpašnieks to jau darījis ar koka ēku blakus.

Rīgas domes pārstāve Solvita Brence-Kauste skaidro, ka 2018. gadā pašvaldībā iesniegta iecera ēku atjaunot, savukārt šī gada ziemā izsniegta būvatļauja, lai īpašnieks varētu uzsākt remontdarbus. Kad īpašnieki ieceri īstenos - tas paliekot viņu pašu ziņā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas