Dīvainības Pļavniekos: vīrietis aplejas ar degšķidrumu un apguļas gultā

tautaruna.lv 22.maijs 2023, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pagājušajā nedēļā operatīvie dienesti devās uz deviņstāvu māju Pļavniekos, kur bija radusies neparasta situācija un sākotnēji pat nebija īsti skaidrs, kuru dienestu palīdzība adresē īsti ir nepieciešama, vēsta “Degpunktā”.

Ugunsdzēsēji Brāļu Kaudzīšu ielā neuzturējās ilgi, un galu galā viņu palīdzība arī nebija nepieciešama. Sākotnēji glābēji tika izsaukti, jo pastāvēja draudi, ka kāds vīrietis varētu izraisīt ugunsgrēku.

Vietējie stāsta, ka viņš ieradies pie savas bijušās sievas, izģērbies un apgūlies gultā. Sieviete jutusi, ka vīrieša drēbes odušas pēc degšķidruma. Kāda bijusi saruna starp šķirtajiem cilvēkiem, neviens nezina, taču drīz vien pēc vīrieša ierašanās sabrauca arī operatīvie dienesti.

"Vīrs izgāja uzpīpēt, un augšā pāris strīdējās. Vīrietis bija bez apaviem, krekliņā, pa pusei apģērbies. Palūdza izsaukt policiju, vai varbūt pati izsauca. Vīrs teica, ka no vīrieša nāca benzīna smaka vai kaut kas tāds. Viņu aizveda uz slimnīcu. Nu jā, viņi laikam strīdējās, un varbūt viņš draudēja, ka aizdedzinās sevi vai kaut ko tādu, ja jau no viņa tā smirdēja," saka kaimiņiene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas