Tūristei dzīvību izglābj pudele vīna

tautaruna.lv 22.maijs 2023, 0:30
 
pixabay.com
Tūriste Austrālijā plānoja veikt vienas dienas eksursiju ar automašīnu, tāpēc bija paņēmusi līdzi minimālus pārtikas krājumus, bet par ūdeni vispār aizmirsusi, raksta unian.net

Kāda sieviete Austrālijas nomalē izdzīvoja piecas dienas bez ūdens, pateicoties vīna pudelei, kas bija vienīgais šķidrums, kas viņai bija līdzi.

Kā ziņo "The Washington Post", 48 gadus vecā sieviete Liliana Jipa devās atvaļinājumā uz Braitas pilsētu Viktorijas Alpu pakājē. Tūriste plānojusi veikt vienas dienas izbraucienu līdz tuvākajam dambim, tāpēc līdzi paņēmusi vien dažas uzkodas un saldumus, taču ūdens krājumu nebija.

Kad viņa iebrauca ceļa strupceļā, viņa saprata, ka ir izdarījusi nepareizu pagriezienu. Sieviete mēģināja apgriezt savu automašīnu un atgriezties maršrutā, taču iestrēga uz dubļaina ceļa. Viņas mobilais tālrunis atradās ārpus uztveršanas zonas, tāpēc nebija iespējams izsaukt palīdzību.

Pēc tam, kad sieviete vairs nesazinājās, viņas ģimene vērsās pēc palīdzības policijā. Vairākas dienas glābēji ķemmēja nomaļo pauguraino apvidu, līdz policijas helikopters pamanīja viņas automašīnu nomaļā ceļa posmā.

Sieviete atzina, ka patiesībā nedzer, un vīna pudele viņas automašīnā bija paredzēta kā dāvana mātei.

"Tas viņai palīdzēja noturēties. Viņa parādīja veselo saprātu, paliekot savā automašīnā un neklīstot pa krūmiem. Tādējādi policijai bija vieglāk viņu atrast," sacīja policija.

Liliāna policijai sacīja, ka vairs neticēja, ka izkļūs no šejienes dzīva, un pat uzrakstīja atvadu zīmīti. Pirmā lieta, ko viņa lūdza saviem glābējiem, bija ūdens un cigaretes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas