Modes eksperte nosac piecas lietas, kuras nekad neatrast Keitas Midltones skapī

tautaruna.lv 22.maijs 2023, 1:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Modes eksperte Erina Ficpatrika nosauc piecas lietas, kuras Keitas Midltones skapī neatradīsiet, vēstīts "The Sun".

Modes eksperte min, ka Keita Midltone tikpat kā nekad nelako savus nagus ar krāsainām nagu lakām. Midltone iecienījusi caurspīdīgu nagu laku. Tomēr pavisam nesen, Lieldienu dievkalpojumā, Velsas princese tomēr bija ieradusies ar koši sarkaniem nagiem.

Tāpat eksperte atzīst, ka Keitu teju nekad mēs neredzēsim valkājot kedas vai nēsājot prinča Viljama mammas princeses Diānas rokassomiņas.

Keita uz saviesīgiem pasākumiem ir ieradusies ar princeses Diānas rotaslietām, bet rokassomiņas viņa nav atļāvusies izmantot. "Viņa nekad nav valkājusi nevienu no princeses Diānas rokassomiņām, lai gan acīmredzami viņa ir mantojusi daudzas Diānas rotaslietas," sacīja modes eksperte.

Vēl viena interesanta lieta, ko modes eksperte pamanījusi, ir tā, ka Keita nekad nevalkā dizainera sporta apavus jeb botas. Keita ir iecienījusi tāda zīmola apavus, kā, piemēram, Superga, M&S, New Balance, Adidas un Nike.

Tāpat modes eksperte pamanījusi, ka Keita, apmeklējot saviesīgus pasākumus, nekad nevelk zempapēžu apavus jeb tā sauktos mokasīnus

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas