Prigožins izsmej Šoigu, dzimšanas dienā uzdāvinot ironisku dāvanu

Portāls nra.lv 22.maijs 2023, 18:30
 
Scanpix/Reuters
Vāgnera līderis Jevgeņijs Prigožins izjokojis Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu viņa dzimšanas dienā, raksta unian.net.

Svinīgajā “apsveikumā” Prigožins pieminēja visus Šoigu kādreizējos amatus un hobijus, taču apzināti nepieminēja viņa militāro karjeru un sasniegumus Krievijas aizsardzības ministra amatā. Apsveikumam pievienojās arī Prigožina kolēģis Andrejs Troševs.

Apsveikumā uzskaitīti Šoigu veiktie darbi - celtnieks, elektriķis, pieminēti talanti un hobiji - mednieks, mākslinieks-grafiķis, aizraušanās ar hokeju, tēva un vīratēva loma. “Ceram, ka arī turpmāk iepriecināsiet apkārtējos ar savu priecīgo smaidu,” ironiski teikts “apsveikumā”.

Prigožins un Troševs Krievijas aizsardzības ministram pasnieguši arī ironisku dāvanu - grāmatu “8 gadi ar Vāgneru”.

Pirms dažām dienām Vāgnera līderis Prigožins saasināja konfliktu ar Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu, negaidīti uzaicinot Aizsardzības ministrijas vadītāju uz Doņeckas apgabala Bahmutu, par kuru notiek smagas kaujas, sakot, ka ukraiņu karavīri izlauzušies cauri flangiem, par ko atbildīgas Krievijas bruņoto spēku vienības.

Šoigu neieradās, bet bija redzams daudz drošākajā Mariupolē. Prigožins to ironiski komentēja, sakot, ka Bahmuta “nav tūristu maršruts”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas