"Twitter": "Paskatījos atalgojumus VUGD. Man ir milzu kauns valsts vadītāju vietā"

tautaruna.lv 18.marts 2023, 19:30
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Sašutumu tviterpublikā izraisījis VUGD ievietotais darba sludinājums - tiek aicināti darbā ugunsdzēsēji/glābēji, solot atalgojumu 950 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

"Tas ir uz papīra, "uz rokas" sanāk ap 650, Piekam ugunsdzēseji nedrīkst iet protestos, tāpat kā policijas darbinieki. Man reāli kauns un riebums uz mūsu politiķiem, kas saņem 10x vairāk! Pretīgi!"

Komentētāji skaidro, ka tas nebūt nav slikti, jo ir iespējams strādāt vēl kādā darba vietā un arī pie pamatalgas mēdz būt ievērojamas piemaksas.

"Tur pie algas ir dažādi “,bet ,ja ,tomēr” jo līdzīgi kā NBS atalgojumu ietekmē stāžš, pakāpe un nostrādātās virsstundas ( kuras ir vairākumam), Ērgļu depo norādīja, ka ar visām piebildēm vīri saņem 800-900 eiro"

"Drīz ieviesīs VAD, kas atrisināšot ugunsdzēsēju (arī policistu, medmāsu u.c.) iztrūkumu. varēs droši samazināt štata vietas, jo jauniesauktie VAD kareivji aizpildīs VUGD vakances. Tā Bļodniece saka. Par algu pielikumiem minētās profesijas varēs aizmirst uz visiem laikiem."

"Mans brālis ir ugunsdzēsējs, un viņš ļoti mīl savu darbu, bet viņam ir vajadzīgs otrs darbs, lai nodrošinātu savu ģimeni."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas