Jaunā LDDK ģenerāldirektora Gorkša ģimenes dzīves aizkulises: laulības šķiršana un alimentu piedzīšana tiesas ceļā

tautaruna.lv 18.marts 2023, 19:21
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) biedru kopsapulcē 8. martā ģenerāldirektora amatā apstiprināja Kasparu Gorkšu.

LDDK ģenerāldirektora Kaspara Gorkša un komunikāciju aģentūras "Sensus" vadītājas Ievas Gorkšas laulība tika šķirta pirms pāris gadiem, vēsta žurnāls "Santa". Šķiršanās bijusi miermīlīga un Kasparam tā izmaksājusi maz, jo viņam palikusi māja un abu kopā izveidotais bārs.

Bet tad pienācis brīdis, kad Kaspars nav maksājis uzturlīdzekļus, kas jau tā bijuši ļoti nelieli. "Tāpēc sekoja tiesvedība, " skaidro Ieva, sakot, ka to nav darījusi naida vadīta, bet lai noteiktu skaidras robežas.

Kamēr runa par naudu, mums ir brīnišķīgas attiecības,

secina Ieva.

Santa.lv

Portāls NRA jau rakstīja, ka futbolista Kaspara Gorkša iecelšanu Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektora amatā vērtē pretrunīgi - viņa tuvie līdzgaitnieki izsakās atzinīgi, bet no malas vērotāji tikai vīpsnā un notikušajā saredz politiķa Edgara Jaunupa izpalīdzīgo roku.

K. Gorkšs plašākai sabiedrībai pazīstams kā veiksmīgs futbolists. Viņš 2009. un 2010. gadā tika atzīts par Latvijas gada labāko futbolistu, bijis Latvijas izlases kapteinis. K. Gorkšs uzkrājis arī starptautiskā sporta pieredzi, spēlējot Zviedrijas, Anglijas, Grieķijas un Čehijas klubos. No 2018.gada aprīļa līdz 2019.gada oktobrim viņš pildījis Latvijas futbola federācijas (LFF) prezidenta pienākumus. 2000. gada martā K. Gorkšs iecelts par Latvijas komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektoru.

Cita starpā K. Gorkšs ir ne tikai futbolists, bet arī jurists - ieguvis jurista bakalaura grādu Latvijas Universitātē.

Vairāk šeit: Gorkša lidojumā no futbolista līdz konfederācijas bosam saskata Jaunupa spērienu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas