Konfliktā cieš 1,5 gadus vecs bērns; soctīklos trako, ka policija pārkāpumu nesaskata

tautaruna.lv 22.oktobris 2022, 15:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāds vīrietis vietnē "Twitter" stāsta par kādu konfliktu, kas noticis šovasar. Viņš norāda, ka kāds autovadītājs bijis vardarbīgs pret 1,5 gadus vecu bērnu. Valsts policija publisko savus secinājums - par tiem ne pa jokam sacepjas soctīkla lietotāji.

Kaspars: "Ar meitu vasarā braucām ar velo (viņa bērnu krēsliņā), pēkšņi mūs taranē auto, kad viņam pateicu lai pievalda savus nervus, tas turpināja taranēt, strauji nobremzējot priekšā. Pēc kā izkāpa no auto un sita man un manai meitai (1,5 gadi, jā). Rezultātā meitai pārsista lūpa (1/n)"

Uz ierakstu reaģējusi arī Valsts policija:

Twitter

Policijas lēmums, maigi sakot, iedzīvotāju vidū palika nesaprasts....

Aigars: Urla uzbrūk bērnam, bet policisti stāsta, ka vīrietis nav vērsies tur un tur. Jūs vienkārši esat debīli.

Gints: Latvijā policija vairākkārt ir teikusi un parādījusi, ka nodarīt miesas bojājumus uz ielas vīrietim, sievietei un bērnam nav noziegums. Lūk tāpēc parūpēsimies par savu drošību katrs pats.

Oskars: Interesanti, pat ja starp pušu liecībām ir pretrunas (tādas ir katrā lietā), vai tad medicīnas iestādes info par bērna traumu neatrisina šķietamās pretrunas par sliktu sitējam? Jābeidz halturēt ar resorisko lietu palīdzību.

Jorens: Problēma radās tajā momentā, kad atteicās no medicīniskās palīdzības notikuma brīdī, jo ja vēršas pēc tam, tad pretējā puse šo faktu var apstrīdēt, jo dažādi miesas bojājumi varēja rasties arī pēc tam, nesaistīti ar šo notikumu.

Roberts: Tas, ka inspektori guļ - nu tas skaidrs, liela noslodze, nepietiekams atalgojums, DAUDZ neatrisinātu lietu, tie savā ziņā pat ir objektīvi apstākļi. Bet tas, ka jums sabiedrisko attiecību nodaļa guļ un akceptē tik vājus ziņojumus, kas liek VP izskatīties tikai sliktāk... Dīvaini.

Maija: Kāds signāls ar to tiek dots? Ka var sist bērniem? Ka var taranēt velo un par to nekad nebūs?!

Normunds: Iesniegums bija par bērna sišanu, vajadzēja arī par agresīvu braukšanu un huligānismu.

Strūdeļdiena: Kā bērna fiziskas iespaidošanas fakts var neapstiprināties, ja ir liecinieks un bērna tēvs, kuri fiziskas iespaidošanas faktu ir redzējuši? Bērns pats sevi fiziski iespaidoja? Kas tā par debilu semantiku jums tajā paskaidrojumā tiek lietota?

Liberasts: Man ir kauns par mūsu valsts policiju! Gribat teikt ka ja bērnu sitīs (1,5 gadīgu!!!!), tad viņi var ar netīrām rokām iet prom?

Valdis: Nožēlojami, es pat teiktu noziedzīgi, nolaidīgi un bezatbildīgi! 1.5 g. vecam bērnam iesit pieaudzis cilvēks un jūs nedarat savu darbu?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas