Račs Mamikinu nosauc par sūdabrāli; citi velta vēl skarbākus vārdus

tautaruna.lv 22.oktobris 2022, 1:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Bijušais Eiropas Parlamenta deputāts no Latvijas Andrejs Mamikins izpelnījies kritikas vilni par kādu savu repliku vietnē "Twitter".

Piemēram, Guntars Račs komentē šādi: "Ja tu esi krievs, tad ukraiņu tauta skaitās tava brāļu tauta. Ja tev žēl, ka palīdzam tavam brālim, kuram tava tauta dara pāri, tad tu esi sūdabrālis."

Citi savos izteikumos arī bijuši tieši:

Kristīne: "un tu ar ko lepojies, ar saviem ciltsbrāļiem? Mēs esam un būsim kopā ar civilizāciju un Ukrainu, un rašistu orki maksās par katru nogalināto Ukrainā! Ja esi ar viņiem, maksāsi arī tu!"

Jānis: "Jā, Andrej! Tev ir smaga diagnoze. Mūsu kaimiņvalsts, jūsu dzimtene, iebruka Ukrainā, nogalina un izvaro tās iedzīvotājus, dažreiz arī mājlopus, aplaupa un iznīcina visu kas ir pa ceļam. Bet redz mēs esam sliktie, no palīdzam Ukrainai utainos krievus padzīt no sava zemes!"

Jānis Iesalnieks: "Brauc prom, kremlin."

Dzelzis: "Vot, maita, ministrs, lepojas par atbalstu Ukrainai, tā vietā, lai atbalstītu okupantus, nu kā tā var, gospoda, ja ņechego nepoņimāju.."

Santa: "Tu neesi mūsu tauta! Karo nevis ar kaimiņu, bet psihopatisku, nežēlīgu agresoru ar kuru diemžēl mums ir kopīga robeža. Mūsu tauta lepojas, ka palīdzam Ukrainai."

Rabarbars: "Mamikin kam tu raksti? Tev te ir 700 sekotāji, smieklīgi. Dirsini latviešus? Nu OK, labi. Labāk novelc sieviešu apakšveļu un ej ar Glorku sabīdi kautko nopietnāku, viņai sanāk labāk. Citādi tev piķi neviens nedos, reāli, sūdīgi strādā. Piedod, bet reāls lohs, kam, nemaksā"

Sandis: "Par tavu diagnozi ļaunākas tāpat nav."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas